Teknoloji

Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saat tanıtıldı

xiaomi mi watch lite

Xiaomi, Mi Watch Lite adını taşıyan yeni akıllı saatini gözler önüne çıkardı. Akıllı saatin temelinde geçtiğimiz ay Çin’de tanıtılan Redmi Watch bulunuyor. Mi Watch Lite’ta 1.4 inç büyüklüğünde 320 x 320 piksel çözünürlüklü renkli bir dokunmatik ekran mevcut. Ekranın piksel yoğunluğu ise 323 ppi. 120’den fazla saat yüzünü destekleyen Mi Watch Lite, bu saat yüzlerinden bazılarıyla kullanıcılara detaylı bilgiler sunuyor.

Otomatik çalışan bir adım sayar barındıran Mi Watch Lite, 11 farklı egzersiz modunu destekliyor. Bu modlar arasında dış mekanda koşu, dış mekanda bisiklet, iç mekanda bisiklet, koşu bandı, denizde yüzme, havuzda yüzme, serbest tarz, kriket, trekking, patika koşusu ve yürüyüş bulunuyor.

Xiaomi Mi Watch Lite’ta uyku takibi özelliği de mevcut. Kalp atış hızı monitörü ve nefes rehberi de saatte sunulan özellikler arasında yer alıyor. Nefes rehberi sayesinde stres seviyesini ayarlamak da kolaylaşıyor. Mi Watch Lite ile gelen arama, SMS ve uygulama bildirimleri görülebiliyor. Müzik kontrolleri, hareket ayarları, telefon bulucu ve hava durumu raporu da kullanıcılara sunuluyor. Mi Watch Lite’ta GPS de mevcut.

Akıllı saate ihtiyaç duyduğu enerjiyi 230 mAh kapasiteli pili sağlıyor. Bu pil sayesinde saat dokuz gün boyunca şarja ihtiyaç duymadan çalışabiliyor. Pilin tamamen dolması ise iki saat sürüyor.

Xiaomi Mi Watch Lite için beş farklı kayış rengi seçeneği mevcut. Bu renkler pembe, fildişi, siyah, lacivert ve yeşil olarak sıralanıyor. Saatin fiyat ve çıkış tarihi konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER