Teknoloji

Xiaomi Mi Note 10 ve Note 10 Pro modelleri yolda

xiaomi ptt indirim mwc 2020 120W

Uzun zamandır unutulmuş Xiaomi Mi Note serisi yeniden canlanma yolunda gibi görünüyor. Bununla ilgili dedikodular birkaç hafta önce çıkmaya başlamıştı. Son olarak bir değil, iki Mi Note 10 cihazının yolda olduğunu gösteren, farklı düzenleyici kuruluşlardan gelen sertifika bilgileri ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro modellerinin her biri Taylandlı NBTC ve EEC adlı kurumlarından onay aldı. Aynı zamanda Mi Note 10 Pro modeline Singapurlu IMDA kuruluşunun kayıtlarında rastlandı.

Xiaomi Mi Note 10 ve Note 10 Pro ile ilgili detaylar henüz yok

Ne var ki, belgelerde söz konusu cihazlara ait özelliklere yer verilmiyor. Ancak normal modelin numarasının M1910F4G, Pro modelininkinin de M1910F4S olduğunu anlıyoruz.

Geçtiğimiz haziran ayında Xiaomi CEO’su, bu yıl bir Note modeli için planlarının olmadığının söylemişti. Görünüşe göre, durum açıklamadan farklı bir seyir izliyor. İki yaşındaki Mi Note 3’ü izleyecek bu yeni telefonlarla birlikte isimlendirme düzeninde de değişiklik olacak gibi görünüyor.

Note 10 veya Note 10 Pro modellerinden bir tanesinin bir süredir dedikodusu yapılan 120 Hz ekranlı, 5 kat telefoto lensli ve 8K video kayıt özellikli model olup olmadığı da merak ediliyor.

Eğer çıkan haberler doğruysa, gelecek hafta içinde Xiaomi’nin yeni Mi Note cihazlarının duyurulduğunu göreceğiz.

İLGİLİ HABERLER