Teknoloji

108 megapiksel kameralı Xiaomi Mi Note 10 ön siparişe çıktı

xiaomi mi note 10

Xiaomi’nin kasım ayında tanıtımını yaptığı 108 megapiksel arka kameralı Xiaomi Mi Note 10 yıl bitmeden Türkiye’deki tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Hepsiburada, Xiaomi Türkiye garantili telefonu ön siparişe çıkardı.

128 GB kapasiteli Xiaomi Mi Note 10, 5999,90 TL’lik fiyat etiketiyle ön siparişe sunuldu. 30 Aralık 2019 tarihinde stoklara gireceği belirtilen bu akıllı telefonun beyaz, mavi ve siyah renk seçenekleri bulunuyor.

XIAOMI MI NOTE 10 ÖN SİPARİŞ

SATIN AL

Xiaomi Mi Note 10, sahip olduğu teknik özellikleriyle göz dolduran bir orta üst segment Android telefonu olma özelliğini taşıyor. 6.47 inç AMOLED ekranı 1080 x 2340 piksel çözünürlüğe sahip. Ekranın üst kısmında damla çentik var ve burada 32 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Parmak izi okuyucusu da ekrana yerleştirilmiş.

Mi Note 10’un işlemcisi Snapdragon 730G. Bu da telefonun oyun konusunda biraz daha iyi bir performans sunabileceğini işaret ediyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı telefonda microSD kart yuvasının bulunmadığını belirtelim. 5260 mAh kapasiteli pili bulunan telefon hızlı şarj desteğine de sahip. Xiaomi’nin belirttiğine göre yarım saatte pilin yüzde 58’lik kısmı doluyor. Tam doluluğa ise 65 dakikada ulaşabiliyor.

5 arka kameralı Xiaomi Mi Note 10

Kamera tarafında ise bu telefonun 108 megapiksel çözünürlüklü, f/1.7 diyafram açıklıklı bir ana kameraya sahip olduğunu görüyoruz. 12 megapiksel, f/2.0 birinci telefoto lens, 5 megapiksel çözünürlüklü ikinci bir telefoto lensle tamamlanıyor. 20 megapiksel ultra geniş açılı kameranın yanında bir de makro kamera mevcut. Yani, Mi Note 10 toplamda 5 tane kamera taşıyor. Telefon 4K video kaydı yapabiliyor. Öndeki 32 megapiksel kamera da 1080p video kaydına izin veriyor.

Xiaomi Mi Note 10, özelliklerine göre iyi olarak nitelendirebileceğimiz bir fiyattan geliyor. Hepsiburada, ürünün piyasaya çıkış tarihindeki fiyatının değişebileceğini de dile getiriyor. “Eğer ürün daha yüksek bir fiyattan satışa sunulursa, ön sipariş veren müşteriden fiyat farkı alınmaz, ayrıca teslimatta öncelik sağlanır. Ürün daha düşük bir fiyattan satışa sunulursa, aradaki fark teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde ön sipariş veren müşteriye ödenir.” şeklinde bir ifadeye ürün sayfasında yer veriyor. Bu arada akıllı telefon bizzat Hepsiburada tarafından satılıyor.

İLGİLİ HABERLER