Teknoloji

Xiaomi Mi FlipBuds Pro kablosuz kulaklık için yeni detaylar

xiaomi mi flipbuds pro

Xiaomi, Mi FlipBuds Pro adını taşıması beklenen yeni kablosuz kulaklığını 13 Mayıs’ta gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olması beklenen kulaklık için Xiaomi’den paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Xiaomi Grup Başkan Yardımcısı Chang Cheng’in paylaşımında kulaklığın bazı önemli özelliklerini görmek mümkün oluyor.

Kulak içi bir tasarıma sahip olan FlipBuds Pro, ayarlanabilir kauçuk kulak uçlarıyla gelecek. Oval şekilli siyah şarj kutusunun üzerindeki LED ışık ise kutunun kalan şarj seviyesi konusunda fikir edinmeye yardımcı olacak.

Kulaklığın telefondaki ayar menüsünü gösteren ekran görüntüleri de paylaşılanlar arasında yer alıyor. Bu ekran görüntülerinde ortam sesi ve aktif gürültü engelleme kontrolleri, dokunuş ayarları gibi özellikleri görmek mümkün oluyor.

Pek çok kablosuz kulaklık gibi FlipBuds Pro da kulaktan çıkarıldığında müziği otomatik olarak durduruyor. Otomatik çağrı yanıtlama da kablosuz kulaklığın özellikleri arasında yer alıyor.

Kulak ucunun uygunluğu da aktif gürültü engellemenin sağlıklı biçimde sağlanabilmesi adına kontrol edilebiliyor. Kulaklığı bulmaya yardımcı olan kayıp modu ve oyunlar için hazırlanan düşük gecikme modu da kullanıcıları bekliyor. Xiaomi Mi FlipBuds Pro, AAC SBC ve aptX ses codec’lerini de destekleyecek.

İLGİLİ HABERLER