Teknoloji

Xiaomi Mi Band ailesine yeni bir üye daha katılıyor

xiaomi mi band 3i

Xiaomi Mi Band serisinde sunduğu egzersiz ve hareket takibi bileklikleriyle hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine ulaşıyor. Çinli üretici, bu seriye 21 Kasım itibarıyla yeni bir üye daha eklemeye hazırlanıyor.

Xiaomi’nin yeni bilekliği Mi Band 3i adını taşıyor. Şirket, yeni bilekliği için heyecanı Twitter’da yaptığı paylaşımlarla artırıyor. Bu paylaşımlarda “İyi şeyler koşanları bekler” şeklinde Türkçeye çevrilebilecek bir slogan kullanılıyor. Cihazın adına dair ipucunu ise İngilizcede “şeyler” anlamına gelen “things” kelimesinin “thiiings” şeklinde yazılması veriyor.

Xiaomi yeni egzersiz bilekliğini tanıtırken bir yandan da 1 Aralık’ta Hindistan’ın Bangalore şehrinde düzenleyeceği “RunWithMi” isimli maratona katılımcı çekmeye çalışıyor. Şirket, maratonu bitirenlere Xiaomi Mi Band 3i’yi ücretsiz olarak armağan edecek.

Xiaomi Mi Band 3i için ne kadar ödemek gerekecek?

Mi Band 3i’nin ne gibi teknik özelliklere sahip olduğu ve fiyatı şu an için bilinmiyor. Ancak bilekliğin satış fiyatı itibarıyla Mi Band 3 ve Mi Band 4‘ün arasında bir yerde konumlanması muhtemel görünüyor.

Mi Band 4’te, Mi Band 3’ten farklı olarak renkli bir AMOLED ekran ve Bluetooth 5.0 desteği bulunuyor. Bu da Mi Band 3i için donanımsal anlamda fazla bir gelişim alanı bırakmıyor. Xiaomi’nin neler sunacağını görmek için iki gün daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER