Teknoloji

Xiaomi Mi Band 4 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi netleşti

xiaomi mi band 4 türkiye fiyati

Xiaomi’nin bileklikleri hatırı sayılır bir üne sahip. Geçtiğimiz günlerde duyurusu gerçekleştirilen Xiaomi Band 4 de epey ilgi görecektir. Bu yeni bilekliğin Türkiye fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi gibi bilgiler belli oldu.

Bugün gerçekleştirilen Xiaomi Mi 9T Türkiye lansmanında Mi Band 4 ile ilgili önemli bilgiler de paylaşıldı. Bilekliğin NFC barındırmayan sürümü Türkiye’de satılacak. Bunun fiyatı da 299 TL olarak belirlendi. Xiaomi Mi Band 4, Çinli şirketin kendi satış kanallarının yanı sıra zincir teknoloji mağazalarında da satılacak. Satışlar temmuz ayından itibaren başlayacak.

Xiaomi Mi Band 4 özellikleri

Mi Band 4’te 0.95 inç, 120 x 240 piksel renkli AMOLED ekran bulunuyor. Böylelikle akıllı bileklikte renkli ekran dönemi de başlatılmış oluyor. Aktivite takibi ve nabız ölçümü gibi özellikler barındırıyor. Geliştirilmiş sensörleri sayesinde daha iyi ve verimli ölçüm yaptığı belirtiliyor. 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olması da havuzda veya denizde rahatlıkla kullanılabileceğini gösteriyor.

Mi Band 4’te Xiaomi’nin dijital asistanı Xiao AI da bulunuyor. Bluetooth 5.0 desteği aracılığıyla akıllı telefonlarla iletişim kuran bilekliğin pili tek bir şarjla 20 güne kadar çalışma imkanı yakalıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER