Teknoloji

Xiaomi Mi Band 4’ten hızlı başlangıç

xiaomi mi band 4

Xiaomi Mi Band 4 kısa bir süre önce gözler önüne çıkmıştı. Çinli üreticinin en yeni giyilebilir ürünü, renkli bir ekrana sahip olması ve spor aktivitelerini daha iyi algılayabilmesiyle dikkat çekiyor. Mi Band 4’ün Çin’deki ilk 8 gün performansı, kullanıcıların da saatten etkilendiğini gözler önüne seriyor.

Mi Band 4, Çin’de 8 gün içinde 1 milyon satış rakamını aşmayı başardı. Akıllı bileklik, bu hafta içinde Avrupa’da da satışa sunulacak. Mi Band 4, Türkiye’de temmuz ayında piyasaya sürülecek.

Xiaomi’den verilen bilgiye göre, saat başına 5 binden fazla Mi Band 4 sevkiyatı gerçekleştirildi. Bu da Mi Band 4’ü şirketin en hızlı satılan giyilebilir ürünü hâline getirdi. Daha yüksek çözünürlüklü ve daha büyük OLED ekran, 2.5D kavisli camla korunuyor. Seleflerine kıyasla daha yetenekli hâle gelen Mi Band 4, kullanıcılarına 15 ila 20 günlük bir pil ömrü vadediyor. Bu da Mi Band 4’ün en güçlü satış noktalarından biri olarak öne çıkıyor.

Xiaomi Mi Band 4, Çin’de 169 yuan karşılığında satılıyor. Cihazın Türkiye’deki fiyat etiketinde ise 299 TL yazacak. Türkiye’de Mi Band 4’ün NFC desteği bulunmayan versiyonunun satılacağını belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER