Teknoloji

Xiaomi Mi Band 4 güncellemesi küçük ancak önemli bir yenilik sunuyor

Xiaomi Mi Band 4 ile renkli ekran dönemini başlatıyor

Xiaomi Mi Band 4, piyasadaki en popüler akıllı bileklikler arasında yer alıyor. Mi Band 4 bu popülariteyi, tıpkı selefleri gibi, önemli özellikleri rakiplerine karşı uygun bir fiyatla sunması sayesinde elde etmişti.

Xiaomi, akıllı bilekliği için düzenli olarak güncellemeler yayınlamayı da ihmal etmiyor. Yayınlanan son Mi Band 4 güncellemesi, küçük ancak kullanıcıların işine yarayacak önemli bir özelliği beraberinde getiriyor.

Yeni güncelleme sayesinde Mi Band 4 sahipleri akıllı bilekliğin ekranının açık kalma süresini kendileri belirleyebilecek. Kullanıcılar ekranı 5 ila 10 saniye arasında diledikleri sürede kapanacak şekilde ayarlayabilecek.

Xiaomi Mi Band 4 güncellemesinin dağıtımı Türkiye’den başladı

Mi Band 4 için yayınlanan son güncellemenin sunduğu tek yenilik bu değil. Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılara özelleştirilmiş saat arayüzleri konusunda daha fazla seçenek sunuluyor. Buna ek olarak, yüzme takibi de güncellemeyle birlikte gelişiyor.

Mi Band 4 için hazırlanan son güncellemenin dağıtıma çıktığı ilk ülke ise Türkiye oldu. Güncellemenin ülkemizin ardından diğer bölgelerde de yayınlanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER