Teknoloji

Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye’de satışa sunuldu, fiyatlar belli oldu

xiaomi mi 9t pro

Xiaomi, rekabetçi fiyatlarıyla ülkemizde de büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz günlerde Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro modellerinin Türkiye lansmanını gerçekleştiren şirketin bir başka orta üst segment telefonu Xiaomi Mi 9T Pro da ülkemizde satışa çıkıyor.

Geçtiğimiz mayıs ayında Çin’de ve diğer Asya ülkelerinde Redmi K20 Pro olarak çıkarılan bu telefon Avrupa pazarına da Xiaomi Mi 9T Pro adıyla gelmişti. Telefonun Avrupa fiyatı 323 avro olarak belirlenmişti.

Xiaomi Mi 9T Pro’nun 6 GB RAM ve 64 GB ile 128 GB dahili depolama alanına sahip olan çeşitleri alışveriş sitesi Hepsiburada üzerinden satışa çıktı. Telefonlarda Xiaomi Türkiye garantisinin olduğu belirtiliyor. Mavi ve kırmızı renk seçenekleri bulunan telefonun 64 GB kapasiteli versiyonu Türkiye fiyatı 3889 TL, 128 GB kapsiteli versiyonunun fiyatı da 4299,90 TL olarak belirlendi. İlginçtir ki, bu fiyatlar indirimli.

Xiaomi Mi 9T Pro özellikleri

Mi 9T Pro modelinde 6.39 inç, Full HD+ AMOLED ekran yer alıyor. 19.5:9 görüntü oranlı ekranda herhangi bir çentik veya delik bulunmuyor. Bunu, tepede yer alan açılır ve kapanır kamera mekanizmasına borçlu. Ekranın parlaklık değerinin de 600 nit seviyesine kadar çıktığını belirtelim.

xiaomi mi 9t pro hepsiburada fiyatları

Snapdragon 855 işlemciye sahip olan bu Android telefonunda 6 GB RAM bulunuyor. Depolama seçenekleri ise 64 GB ve 128 GB olarak belirlenmiş.

Arkada yer alan 48 megapiksel kamera Sony IMX586 sensör barındırıyor. Bu kameraya 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 8 megapiksel 2x optik yakınlaştırma yetenekli telefoto kamera eşlik ediyor. Pop-up selfie kamerası ise 20 megapiksel çözünürlüğe sahip. 4000 mAh kapasiteli pili de kutudan çıkan 27 vatlık şarj adaptörüyle daha hızlı biçimde şarj etmek mümkün oluyor.

İLGİLİ HABERLER