Teknoloji

Xiaomi Mi 9T Pro’nun Avrupa’daki çıkış tarihi belli oldu

redmi k20 pro xiaomi mi 9t pro

Bazı bölgelerde Redmi K20 adıyla satılan Xiaomi Mi 9T, çeşitli bölgelerde daha önce satışa sunulmuştu. Akıllı telefonun Pro versiyonu ise gözler önüne çıkmamıştı. Ancak bu durum yakında değişecek. Xiaomi Mi 9T Pro, önümüzdeki hafta Avrupa’da raflardaki yerini alacak.

Xiaomi’nin Hollanda ofisinin Facebook sayfasından yapılan paylaşıma göre, Mi 9T Pro Avrupa’da 20 Ağustos itibarıyla raflardaki yerini alacak. Söz konusu paylaşım, Hollanda dışında Belçika ve Lüksemburg’u kapsıyor. Ancak Xiaomi’nin Avrupa’nın genelinde Mi 9T Pro’yu 20 Ağustos’ta satışa sunması muhtemel görünüyor.

Mi 9T Pro, Hollanda’da birkaç gündür ön satışta. Xiaomi’den gelen açıklama, ön satışı başlatan perakendecilerin çok da aceleci hareket etmediğini gösteriyor. Akıllı telefonun 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına versiyonu için 429 avro ödemek gerekiyor. 128 GB depolama alanına sahip versiyonun fiyat etiketinde ise 479 avro yazıyor.

xiaomi mi 9t proXiaomi Mi 9T Pro, Avrupa’da kırmızı, beyaz, siyah ve mavi renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Mavi renk seçeneği sadece 128 GB depolama alanına sahip versiyonda sunulacak.

İLGİLİ HABERLER