Teknoloji

Xiaomi Mi 11 serisinin pil özellikleri internete sızdı

xiaomi mi 11

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro hakkındaki sızıntılar son zamanlarda artmış durumda. Akıllı telefonların piyasaya çıkış tarihi yaklaşırken, cihazlara dair bilinenlere de yenileri ekleniyor. 3C sertifikası Mi 11 ve Mi 11 Pro’nun pil kapasitelerini ve özelliklerini gösteriyor.

Kayıtlara göre; Mi 11’de 2390 mAh, Mi 11 Pro’da ise 2485 mAh kapasiteli piller bulunuyor. Ancak bunların sadece tek bir pil hücresinin değerleri olması muhtemel görünüyor. Xiaomi’nin telefonlarda 55W hızlı şarj desteği sunması bekleniyor.

Bu teknoloji için çift hücreli bir pil gerekiyor. Dolayısıyla Xiaomi’nin yeni telefonlarının gerçek pil kapasitelerinin sırasıyla 4780 ve 4970 mAh olacağı anlaşılıyor. Sızıntıda her iki telefonun pillerinin de 35 dakika içinde yüzde 100 doluluk oranına ulaşacağı belirtiliyor.

xiaomi mi 11 pro

Xiaomi Mi 11 serisiyle ilgili sızıntılar bununla sınırlı kalmıyor. Hem Mi 11’e hem de Mi 11 Pro için hazırlanan kılıfları gösteren fotoğraflar da ortaya çıktı. Bu fotoğraflar sayesinde telefonların arka panel tasarımları konusunda fikir edinmek de mümkün oluyor. Buna göre, Mi 11’in arkasında kare şeklindeki modüle yerleştirilmiş üç kamera yer alacak. Mi 11 Pro ise dikdörtgen modüle yerleştirilmiş dört kamerayla kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu kameralardan birinin periskop lens olması da kesin görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER