Teknoloji

Xiaomi Mi 11 Lite sızıntısı önemli bir farkı gözler önüne seriyor

xiaomi mi 11 lite

Xiaomi Mi 11 serisine Lite versiyonun eklenmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Mi 11 Lite ile ilgili sızıntılar da bir süredir etrafta dolaşıyor. Bunların en yenisi, akıllı telefonun tasarımı konusunda daha net bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Burada Mi 11 Lite hem önden hem de arkadan görülüyor. Akıllı telefon, aralık ayında tanıtılan Mi 11 ile tıpatıp aynı görünse de; önemli bir fark göze çarpıyor. Mi 11’deki kavisli ekran, Lite versiyonda yerini düz ekrana bırakıyor.

Mi 11 Lite için daha önce de benzer sızıntılar ortaya çıkmıştı. Bu sızıntıda da telefonda düz ekran görülüyordu. Üçlü arka kamera sistemi konusunda ise bir değişiklik söz konusu değildi.

Mi 11 Lite’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 732G işlemcinin bulunması bekleniyor. Bu işlemci 5G desteği sunmuyor. Ancak işlemci konusundaki bilgilerin kesinliğe kavuşmadığını unutmamak gerekiyor.

Xiaomi Mi 11 Lite için henüz bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak akıllı telefonun Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra ile birlikte resmiyet kazanma ihtimali kuvvetli görünüyor.

İLGİLİ HABERLER