Teknoloji

Xiaomi Mi 11’in Çin’den sonraki ilk durakları belli oldu

xiaomi mi 11 özellikleri
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi Mi 11 geçtiğimiz aralık ayında tanıtılmıştı. İlk olarak Çin’de piyasaya çıkan telefonun küresel lansmanı da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Akıllı telefonun uluslararası açılımında da ilk aşama önümüzdeki hafta itibarıyla başlayacak. Mi 11, bazı Asya ülkelerinde satışa sunulacak.

Xiaomi’nin Singapur, Malezya, Filipinler, Tayland ve Vietnam’daki Facebook sayfalarında satışın 25 Şubat itibarıyla başlayacağı doğrulandı. Her ülkedeki Facebook sayfasında Xiaomi’nin hayranlarının takip edebileceği bir canlı yayın yapılacak.

Mi 11’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 8 veya 12 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB. Akıllı telefonun üçlü arka kamera sisteminde ana kamera görevini 108 megapiksel sensör üstleniyor.

Xiaomi Mi 11 serisine başka cihazlar da eklemeyi planlıyor. Dedikodulara göre, bu cihazlar Mi 11 Lite, Pro ve Ultra isimleriyle resmiyet kazanacak. Ancak şu an için Xiaomi’den konuyla ilgili bir açıklama gelmiş değil.

İLGİLİ HABERLER