Teknoloji

Xiaomi Mi 10T serisinin fiyatları hakkında yeni iddia

xiaomi mi 10t

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro hakkındaki sızıntılar bir süredir devam ediyor. Oldukça popüler olan Mi 9T ve 9T Pro’dan bayrağı devralacak telefonların fiyat etiketlerinde yazacak rakamlar da merakla bekleniyor. Bir süre önce Mi 10T Pro’nun Avrupa’da 699 avro karşılığında satılacağı belirtilmiş, bu fiyat Xiaomi’nin hayran kitlesi tarafından yüksek bulunduğu için hayal kırıklığıyla karşılanmıştı.

Ancak yeni bir dedikodu, farklı bir durumu işaret ediyor. Almanya’da yaşayan bir duyumcuya göre, Mi 10T Avrupa’da 499 avro karşılığında satılacak. Pro versiyon içinse 599 avro ödemek gerekecek. Bu bir önceki dedikoduya kıyasla 100 dolarlık bir fiyat farkını gösterirken, Mi 10T Pro’nun OnePlus 8T’ye karşı da bir fiyat avantajına sahip olacağını ortaya koyuyor.

Serinin giriş segmenti modeli Mi 10T Lite’ın fiyatının ise 329 avro olacağı söyleniyor. Ancak şu anda odak noktası Mi 10T ve Mi 10T Pro olduğu için bu cihaza dair bilinenler pek fazla değil.

Mi 10T Pro’nun 599 avroluk baz versiyonunda kullanıcılara 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı sunulacağı söyleniyor. 256 GB depolama alanı içinse 649 avro ödemenin gerekeceği belirtiliyor.

Xiaomi Mi 10T ailesinin yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Ancak şu an için bu konuda gelen bir açıklama bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER