Teknoloji

Xiaomi Mi 10S’in tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi mi 10s

Herkes Xiaomi’den Mi 11 serisinin yeni üyelerini tanıtmasını beklerken, Çinli üretici geriye doğru bir adım atıyor. Xiaomi, 10 Mart’ta Mi 10S adını taşıyan yeni bir akıllı telefonu gözler önüne çıkaracak.

Mi 10S’te ana kamera görevini 108 megapiksel sensör üstlenecek. Kurulum akıllara Mi 10 Ultra’yı getirse de, bazı büyük farkların olduğu belirtiliyor. Bu da Mi 10S’in eski bir telefonun yeniden adlandırılmış versiyonu niteliğinden fazlasını taşıdığını gösteriyor.

Mi 10S’in arkasında dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde 108 megapiksel ana kameranın yanı sıra çift LED flaş yer alıyor. Mi 10S’te periskop kameranın bulunmayacak. Sistemi ultra geniş açılı kamera, makro kamera ve derinlik sensörü tamamlayacak.

Paylaşılan fotoğraflarda telefonun ön paneli görülmüyor. Ancak akıllı telefonda AMOLED bir panelin bulunması ve parmak izi tarayıcının da bu panelin içinde olması bekleniyor. Telefonun TENAA kayıtlarına göre, cihazın ekranının üzerinde tek bir ön kamera bulunuyor.

Beklentilere göre, Xiaomi Mi 10S Qualcomm Snapdragon 870 işlemciyle gelecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh pil verecek. Bu pilin 33W şarj desteğine de sahip olması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER