Teknoloji

Xiaomi 14 Ultra sızıntısı küçük tasarım değişikliğini gösteriyor

xiaomi 14 ultra

Xiaomi 14 Ultra büyük ihtimalle şirketin 2024 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2024) kapsamında gerçekleştireceği etkinlikte gözler önüne çıkacak. Daha önceki sızıntılarda telefonun kamerasının kapak camını görmek mümkün olmuş ve böylelikle telefonun selefiyle aynı kamera dizilimine sahip olduğu görülmüştü. Yeni bir sızıntı, telefonun tüm tasarımını görmeyi de sağlıyor.

Görseller, 14 Ultra’nın birkaç küçük değişiklik dışında selefiyle aynı tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Büyük kamera modülünün etrafındaki çerçeve yine göze çarpıyor. Leica logosunun etrafındaki yazının değişmesi de yine dikkat çeken değişiklikler arasında yer alıyor.

14 Ultra görsellerde siyah ve beyaz renk seçenekleriyle görülüyor. İki seçenekte de arka panelin suni deriyle kaplanmış olması dikkat çekiyor. Çerçevedeki anten şeritleri, telefonun alüminyum bir çerçeveyi sahip olduğunu gösteriyor. Ancak Xiaomi’nin trendi takip ederek titanyum seçeneği sunması da muhtemel görünüyor.

Xiaomi 14 Ultra hangi özelliklerle gelecek?

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi de selefi gibi 6.78 inç büyüklüğünde LPTO AMOLED ekranla gelecek. Leica ile birlikte geliştirilen 50 megapiksel çözünürlüklü dört arka kameradan birinin periskop lense sahip olması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 5300 mAh pil, Android 14 ve HyperOS’in telefonu selefinden ayıran özellikler olacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER