Teknoloji

Xiaomi 13T serisinin tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi 13t pro

Xiaomi 13T serisinin eylül ayının ilk günlerinde tanıtılması beklense de, bu iddia gerçeğe dönüşmemişti. Çinli üreticiden telefonların tanıtım tarihi için beklenen resmi açıklama nihayet geldi. 13T ve 13T Pro, 26 Eylül’de gözler önüne çıkacak.

Xiaomi adına açıklamayı X hesabı aracılığıyla şirketin kurucusu ve CEO’su Lei Jun yaptı. Lei Jun, etkinliğin Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirileceğini ve Mi.com sitesi üzerinden canlı yayınlanacağını belirtti.

Lei Jun, 13T serisinin kameraları için Leica ile çalışıldığı bilgisini paylaşmayı da ihmal etmedi. Dolayısıyla telefonların kamera uygulamasında başka dokunuşlar dışında bazı Leica filtreleriyle karşılaşmak da sürpriz olmayacaktır. Lei Jun seride kaç telefonun olacağı konusunda bilgi vermese de, mevcut sızıntılar 13T ve 13T Pro olmak üzere iki modeli işaret ediyor.

Xiaomi 13T Pro, Redmi K60 Ultra’nın uluslararası versiyonu olacak

13T Pro’nun sadece Çin’de satılan Redmi K60 Ultra’nın uluslararası versiyonu olacağı, ancak arada bazı farkların bulunacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. 13T Pro’nun tasarımı konusunda sızan görseller sayesinde fikir edinmek de mümkün olmuştu.

Xiaomi 13T ise bir kutu açma videosunda boy göstermişti. İspanyolca videoyu yukarıda izleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER