Teknoloji

Xiaomi 12T ve 12T Pro eylül ayı içinde tanıtılabilir

xiaomi 12t pro

Xiaomi 12T ve 12T Pro hakkındaki iddialar bir süredir etrafta dolaşıyor. Yeni bir iddiaya göre, kısa bir süre içinde bu iki telefonla resmen tanışmak mümkün olacak. 12T ve 12T Pro’nun eylül ayı içinde tanıtılacağı söyleniyor.

Xiaomi’nin yeni telefonlarının tanıtım tarihiyle ilgili iddiayı duyumcu Paras Guglani gündeme getirdi. Guglani, Xiaomi 13 modellerinin de 2022 sona ermeden kullanıcıların karşısına çıkmaya başlayacağını belirtti. Xiaomi 13 ailesinin ilk üyelerinin kasım ayı itibarıyla resmiyet kazanacağı söyleniyor. Bu da Çinli üreticiyi yoğun bir takvimin beklediği anlamına geliyor.

Xiaomi 12T ve 12T Pro hakkında pek çok detay sızıntılar sayesinde biliniyor. İki akıllı telefonun da görsel olarak Redmi K50 Extreme modeline bir hayli benzeyeceği belirtiliyor. 200 megapiksel ana kamera ise bu iki telefonun en önemli özelliği olması bekleniyor. Ancak sadece 12T Pro’da bu sensörün görülmesi de ihtimaller arasında yer alıyor.

Xiaomi 12T Pro’nun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 12T’nin ise Dimensity 8100 Ultra işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER