FırsatlarManşetler

Xiaomi 12T satın almak isteyenler için Amazon.com.tr’de dikkat çeken bir fırsat var

xiaomi 12t

Xiaomi 12T yakın zamanda Türkiye’de satışa çıkan en son orta-üst sınıf Android telefonlarından bir tanesi. Eğer bu telefonu satın almayı düşünüyorsanız, Amazon.com.tr’nin Gülümseten Kasım kapsamında sunduğu bir fırsat ilginizi çekecektir. Xiaomi 12T 8GB RAM 128GB ROM, Siyah modelini Amazon.com.tr’de 17.999 TL yerine, yüzde 7’lik bir indirimle 16.699 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Xiaomi 12T özellikleri

Xiaomi 12T özelliklerine baktığımıda, bu telefonun 6.67 inç AMOLED ekranla geldiğini görüyoruz. Bu ekran 120Hz yenileme hızı, HDR10+ desteği, 500 nit tipik, 900 nit maksimum parlaklık gibi özelliklere sahip. 1220 x 2712 pikselle 446 ppi gibi fazlasıyla yeterli keskinlik ve netlik sunan bir ekran var.

MediaTek Dimensity 8100-Ultra işlemci barındıran telefonun 8 GB RAM ve 128 GB saklama alanı var. LPDDR5RAM ve UFS 3.1 gibi son teknoloji bellek ve depolama teknolojilerinin desteklendiğini belirtelim. 5000 mAh kapasiteli pili ise 120W HyperCharge özelliğine sahip. Arkada üç tane kamera var; 108 megapiksel ana kameranın yanında 8 megapiksel ultra geniş kamera ve 2 megapiksel makro lens var. Önde ise 20 megapiksel kamera bulunuyor.

Gördüğünüz gibi Xiaomi 12T, kağıt üstünde memnun edici özelliklere sahip ve indirimli fiyatıyla da fiyat-performans oranı biraz daha artıyor.

Xiaomi 12T dışında Xiaomi 12 Lite, Poco M5s gibi çeşitli Xiaomi telefonlarında da fırsatlar var. Onlara da bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Amazon.com.tr’de çeşitli aksesuar indirimleri de var

Artık çoğu akıllı telefonun kutusundan güç adaptörü çıkmıyor. Bu nedenle ek yatırım yapmanız gerekebilir. Bir güç adaptörü satın almak isterseniz, UGREEN Nexode 45W USB şarj Cihazı GaN II Tech 2 Bağlantı Noktalı USB şarj Cihazı yüzde 20 indirimle, 559 TL’lik fiyattan sunuluyor. İki adet USB-C portu var ve 45W güç çıkışını destekliyor.

Eğer birçok çevresel arabirim cihazınız varsa ve bilgisayarınızın portları yetmiyorsa, Baseus Metal Gleam 6in1 Multifonksiyonel Hub Dock Station ile daha fazla sayıda porta sahip olabilirsiniz. Üstünde 3 adet USB-A, bir adet USB-C, bir adet HDMI ve bir adet Ethernet portu bulunuyor. Üstelik bilgisayara bağladığınız kabloyu, hub cihazını kullanmadığınız zamanlarda gövdedeki özel yerine takarak muhafaza edebilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER