Manşetler

Xbox One S sızan fotoğraflarla ortaya çıktı

microsoft xbox one s türkiye

xbox one sMicrosoft E3 kapsamındaki basın etkinliğinin başlamasına 24 saatten az bir zaman kaldı. Yazılım devinin etkinlikte Xbox One konsolunun daha küçük ve ince bir versiyonunu görücüye çıkarması, pek çok kişinin ortak beklentileri arasında yer alıyor. NeoGAF forumlarında gün yüzüne çıkan bir sızıntı, bu beklentinin gerçeğe dönüşmek üzere olduğunu gösteriyor.

Mevcut versiyona kıyasla yüzde 40 oranında daha küçük olan ve Xbox One S adını taşıması beklenen yenilenmiş konsol, beyaz rengiyle internette boy gösteriyor.

Microsoft’un yeni konsoluna ilişkin sızıntılar, konsolun fotoğraflarıyla sınırlı değil. Güncellenen Xbox One’ın özellik listesi de şimdiden internette dolaşıyor. Listeye göre, Xbox One S 2 TB dahili depolama alanı, 4K ve HDR video oynatma özelliği, dikey duruş desteği ve yenilenen oyun kumandasıyla birlikte gelecek.

xbox one sYenilenen oyun kumandasına dair şimdilik pek bir ipucuna rastlanmazken, konsolda güç desteğinin de yerleşik olarak bulunacağı söyleniyor. Xbox One S ile ilgili haberlerin doğruluğunu görmek içinse Microsoft’un E3 etkinliğini beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER