EğlenceManşetler

Xbox Game Pass Kasım 2023 güncellemeleri: Beklenen oyunlar ve çıkış tarihleri

xbox game pass kasım 2023

Şu sıralar öne çıkan oyun dünyası haberlerinden biri, Xbox Game Pass’in Kasım 2023 güncellemeleri üzerine. Xbox Game Pass, oyunculara geniş bir oyun kütüphanesine tek bir abonelikle erişim imkânı sunan ve birçok oyuncuyu heyecanlandıran bir hizmet. Bu ay da birbirinden heyecan verici başlıklar hizmete ekleniyor. Bu arada Xbox Game Pass Türkiye abonelik ücretlerine gelen büyük zammı da unutmamak gerekiyor.

Xbox Game Pass Kasım 2023 oyunları ve çıkış tarihleri

‘Dungeons 4’, ‘Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name’, ‘Football Manager 2024’, ‘Coral Island’, ‘Thirsty Suitors’, ‘Spirittea’ ve ‘Wild Hearts’ gibi dikkat çekici oyunlar Kasım 2023 ile birlikte Xbox Game Pass’e ekleniyor.

İki büyük Football Manager sürümü, biri nihai oyun deneyimi sunan PC için özel bir sürüm, diğeri ise konsol ve bulut tabanlı oynanış için özelleştirilmiş olan sürüm, her ikisi de 6 Kasım’da kullanıma sunulacak. ‘Dungeons 4’ ve ‘Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name’, 9 Kasım’da Game Pass kullanıcıları için aktif olacak.

Ek olarak, ‘Coral Island’, RPG tarzı çok oyunculu bir oyun ve oyuncuların kendilerini diledikleri gibi ifade edebilecekleri büyüleyici bir ada yaşamı sunuyor. Öncelikle PC’de kullanıma sunulmuş ve Kasım 2023 içinde Xbox Series X|S için de yayınlanması bekleniyor.

Öte yandan Xbox Game Pass ayrıca kullanıcıları için özel indirimler ve ekstra avantajlar sunmaya devam ediyor. ‘Age of Empires II: Definitive Edition’ için %10 indirim ve ‘EA Sports WRC’ için 5 saatlik erken erişim deneme sürümü Kasım ayında kullanıcıları bekliyor.

Xbox Game Pass Kasım 2023’te ayrılacak oyunlar

Bazı oyunlar, Game Pass kütüphanesinden kaldırılacak. Bu oyunlar arasında ‘Coffee Talk’, ‘Ghost Song’, ‘Lapin’ ve ‘Townscaper’ gibi popüler oyunların yanı sıra, ‘Football Manager 2023’ ve türevleri de bulunuyor. Dolayısıyla, bu oyunları oynamayı planlıyorsanız, indirim imkanlarından yararlanarak satın almalarınızı yapabilirsiniz.

Kasım ayı Xbox Game Pass için oyun severlere bir dizi heyecan verici ekleme ve değişiklik getiriyor. Özellikle ‘Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name’ ve ‘Football Manager 2024’ oyunlarının eklenecek olması büyük bir ilgi ile bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER