Eğlence

Microsoft Xbox Game Pass Core için testlere başladı

xbox game pass core

Microsoft, Xbox Live Gold’un yerini alacak Xbox Game Pass Core için testlere başladı. Alpha ve Alpha Skip-Ahead halkalarında yer alan Xbox test kullanıcıları, bu hafta itibarıyla Game Pass Core’u deneyebilecek. Ancak bunun için hâlihazırda Xbox Live Gold abonesi de olmak gerekiyor.

Tam Xbox Game Pass Core aboneliği standart Xbox çevrimiçi konsol çok oyunculu desteğini, fırsatları ve indirimleri ve 25’ten fazla oyundan oluşan yeni bir küçük kataloğu içeriyor. Xbox Insiders üyeleri ilk olarak Psychonauts 2, Hellblade: Senua’s Sacrifice, State of Decay 2 ve Doom Eternal’a erişim sağlayabilecek.

Xbox’ın kıdemli ürün müdürü Lily Wang, tam kütüphanenin 14 Eylül itibarıyla erişilebilir hâle geleceğini açıkladı. Bu tarih itibarıyla Xbox Live Gold markasının yerini de Game Pass Core alacak. Microsoft, test uzmanlarının önümüzdeki haftalarda Xbox panosunun hala Xbox Live Gold’a atıfta bulunduğu bölümleri fark etmeleri halinde geri bildirimde bulunmalarını istiyor.

Xbox Game Pass Core önümüzdeki ay herkese açılacak

Xbox Game Pass Core, önümüzdeki ay itibarıyla herkesin erişimine açılacak. Microsoft Xbox Game Pass fiyatlarını geçtiğimiz ay artırmıştı. Hâlihazırda Türkiye’de Xbox Game Pass Ultimate için aylık 120,99 TL ödemek gerekiyor. Xbox Live Gold da bu paketin bir parçası niteliğinde. PC ve konsol Game Pass’in aylık ücreti ise 79,99 TL.

İLGİLİ HABERLER