Teknoloji

Wunderlist’in 2015 planları arasında diğer uygulama ve servislere entegrasyon da var

wunderlist-280215

Wunderlist 2015 planlarının bir kısmını açıkladı. Şirketin planları arasında iPhone, iPad ve Mac uygulamaları için önemli ve güçlü özellikler eklemek de bulunuyor. Ayrıca Wunderlist herkese açık API desteği sunacağını, servis ve uygulama entegrasyonlarını da destekleyeceğini açıkladı.

Yakında Wunderlist’e gelecek klasörler sayesinde kullanıcılar görevlerini ev, iş ve daha özel kategorilere ayırabilecekler. Uygulama yeniden tasarlanmış bir kenar çubuğuna da kavuşacak. Ayrıca Hızlı Ekle özelliği sayesinde yeni öğeler ve listeler oluşturmak da kolaylaşacak.

Klasörler ve Hızlı Ekle özelliklerine ek olarak, Wunderlist çeşitli uygulama ve servislerle entegrasyon da yapacak. Ayrıca herkese açık Wunderlist uygulama programlama arayüzleri sayesinde geliştiriciler servisi doğrudan uygulamalarına entegre edebilecek. Örneğin entegrasyonlar hayata geçtikten sonra Gmail’de yıldız işareti eklenen bir ileti Wunderlist’e kaydedilecek.

Son olarak Wunderlist for Work ile birlikte servise iş odaklı çeşitli özellikler kazandırılacak. Bunların arasında kullanıcı aktivite kayıtları, şirket görev listeleri, merkezileştirilmiş kontrol paneli gibi unsurlar da bulunacak.

Wunderlist bu yeni işlevlerin tam olarak ne zaman geleceğini açıklamadı, sadece Klasörler ve Hızlı Ekle’nin çok yakında geleceğini; entegrasyon imkanı, API ve Wunderlist for Work gibi yeniliklerin de ilerleyen zamanlarda sunulacağını belirtmekle yetindi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER