Sonbaharda beklenen Windows Phone 8 USB yığın depolama desteği barındıracak, böylelikle dosya yönetiminin daha basit şekilde sağlanmasına izn verecek. WPDang sitesi tarafından dile getirilen bu dedikodu Windows Phone 8’in çıkarılabilir microSD kartlarını destekleyeceği bilgisiyle birleştirilince daha fazla anlam kazanıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Windows 11 daha az RAM kullanacak, Microsoft 8 GB’ı hedefliyor

Gazeteler OpenAI’dan içeriklerinin ve yapay zekâ modellerinin imhasını istiyor

Siri AI’ın dil desteği genişliyor ancak Türkçe listede yok

iPhone 18 Pro 15 dakikada yüzde 50 şarj için 60 W adaptör istiyor

iPhone 18 Pro kamerası değişken diyaframdan daha fazlasını sunuyor
Telefon microSD kartlara bağlanmış sürücüler gibi davranacak, bu nedenle cihazın kendisinin de PC’lere bağlanabilir sürücü olarak tanımlanması mantıksız gelmiyor. Bu mantıkla yola çıkıldığında tam anlamıyla bağlanabilir bir microSD kartı USB ile bağlanan cihaza basit bir şekilde, sürükle-bırak yöntemiyle dosya transferine izin verecek. Bu tak-çalıştır işlevi dosya transferleri için Zune yazılımının kullanılma ihtiyacını ortadan kaldırabilir ve Windows Phone’un geçmiş ile mevcut sürümlerinde baş ağrısı olarak nitelendirilen bir sorunun önüne geçebilir.
İlgili >> WPCentral, WPDang
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.






