Teknoloji

Windows 10 Ekim 2020 güncellemesi için son ön izleme sürümü

windows 10 ekim 2020 guncellemesi

Microsoft, Windows 10 20H2 olarak da bilinen Ekim 2020 güncellemesi için gün sayıyor. Adından da anlaşılacağı üzere önümüzdeki ay yayınlanacak güncellemeyle görsel açıdan yenilenen Başlat menüsü, geliştirilmiş bildirimler, ön yüklü Edge Chromium tarayıcı ve Edge sekmelerinde Alt+Tab komutu desteği gibi özellikler sunulacak.

Kontrol Paneli’ndeki bazı özellikleri modernleştirilmiş Ayarlar sayfasına taşımaya devam eden Microsoft, bu eski sistem aracıyla vedalaşmaya hazırlanıyor.

Söz konusu özellikler birkaç aydır Windows Insider programının üyeleri tarafından test ediliyordu. Testlerde artık sona gelen Microsoft, yayınlanan son test sürümünün nihai ön izleme niteliği taşıdığını belirtti. Sürümün istikrarlı şekilde çalıştığı belirtilse de, Linux için Windows Subsystem kullanıcılarının bilinen bir problem için güncelleme notlarını incelemesi öneriliyor.

Windows 10 Ekim 2020 güncellemesi için hazırlanan son ön izleme sürümü, beta kanalındaki kullanıcılara otomatik olarak ulaştırılıyor. Insider programının Sürüm Ön İzleme kanalındaki kullanıcıların ise Windows Güncelleme panelinden Sürüm 19042.508’i yüklemeyi seçmeleri gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER