Teknoloji

Windows 10 Creators Update güncellemesini şimdiden indirebilirsiniz

windows 10
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

windows 10 creators updateMicrosoft’un Windows 10 Creators Update güncelleştirmesini kurcalamak için bir sonraki Patch Tuesday gününü, yani önümüzdeki salı gününü beklemek istemiyorsanız, işletim sisteminin en son versiyonunu şirketin web sitesi üzerinden elle indirebilirsiniz.

Microsoft geçen hafta yayınladığı blog yazısıyla güncellemeyi bir hafta içinde, resmi yayının hemen öncesinde elle yükseltme olarak çıkaracağını açıklamıştı. Şirket bu sözünü tutuyor ve güncellemeyi Windows 10 Yükseltme Yardımcısı üzerinden sunuyor. Eğer bilgisayarınızda henüz yükseltme yardımcısı kurulu değilse, bu adres üzerinden edinebilir ve 1703 numaralı versiyona geçiş için gerekli adımları takip ederek güncelleştirmeyi kurabilirsiniz.

Aslında güncelleştirme Insider Programı üyelerine bir haftadan uzun zamandır sunuluyordu, ancak ilk kez Windows 10’un beta olmayan versiyonunu çalıştıran kullanıcılar güncelleştirmeyi edinme imkanı yakalıyor. Eğer Windows 10’un yeni test versiyonları için sürekli otomatik güncelleştirmeler almakla ilgilenmiyorsanız, ayarlar paneli içinden bu özelliği devre dışı bırakabilir ve Creators Update sürümünü tüm ihtişamıyla kullanabilirsiniz.

Creators Update kapsamlı bir güncelleştirme sayılmaz, daha çok adından da anlaşılacağı üzere yaratıcılık üstüne çalışmalar yapanları hedefliyor. Klasik Paint uygulamasının 3D odaklı versiyonu, PC ayarlarını optimize eden yeni Game Mode adlı oyun modu, Windows 10 ve Xbox platformları arasındaki boşluğu daha iyi dolduran ek oyun özellikleri güncelleştirmenin getirdiği yenilikler arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER