Teknoloji

WhatsApp Windows Phone ve Windows 10 için yeni güncelleme

WhatsApp Windows

WhatsApp Windows Phone ve Windows 10 Mobile için yeni bir sürümle Windows Mağaza‘da yer almaya başladı. Ne var ki, son birkaç sürümdür herhangi bir değişiklik kaydı yer almıyor, bu nedenle yeni gelen sürümde de tam olarak hangi değişikliklerin olduğu bilinmiyor.

Temel olarak, WhatsApp güncellemesi genel olarak hata düzeltmeleri ve performansı hem Windows Phone hem de Windows 10 Mobile işletim sistemleri üzerinde geliştirmeye odaklanıyor. Ancak hiç şüphesiz geliştirici ekibin Windows 10 Mobile üzerinde daha fazla çalışma yapması gerekmiştir.

Lumia 950 ve Lumia 950 XL telefonları için de yayınlanmış olan WhatsApp Windows Phone ve Windows 10 Mobile güncellemesi hız anlamında bazı iyileştirmeler getiriyor gibi görünüyor. Yeni Lumia sahipleri uygulamanın eskisinden daha hızlı yüklendiğini belirtiyorlar. Bu, Windows 10 Mobile kulanıcıları için iyi haber, çünkü işletim sistemi az ya da çok hatalardan etkilenmeye devam ediyor, bu da platformun genelindeki performansa büyük etkide bulunuyor.

İyi tarafından baktığımızda, WhatsApp Windows Phone ve Windows 10 Mobile üzerinde en çok güncellenen uygulamalardan bir tanesi. Bu da bazı geliştiricilerin bu platformlar üzerinde uygulamalarını düzgün çalıştırmakla gerçekten yakından ilgilendiğini gösteriyor.

Bu arada kendi cihazında WhatsApp’ı en iyi şekilde kullanmak isteyenlerin, Windows Phone ve Windows 10 Mobile için yayınlanmış bu güncel sürümü indirmelerinde fayda var.

İLGİLİ HABERLER