Teknoloji

WhatsApp Android uygulaması yakında Resim içinde Resim desteğine kavuşacak

whatsapp koyu renk modu

whatsapp androidiPhone sahibi WhatsApp kullanıcıları, bu yılın başlarından bu yana kendilerine gönderilen Facebook, Instagram ve YouTube videolarını Resim içinde Resim modu desteği sayesinde uygulamadan çıkmadan izleyebiliyor. WhatsApp Android uygulamasının kullanıcıları da yakında bu destekten yararlanmaya başlayacak gibi görünüyor.

Bu bilgiyi ortaya çıkaran WABeta Info sitesi oldu. Google Play Beta Programı’na teslim edilen yeni WhatsApp sürümünü inceleyen WABeta Info ekibi, yeni beta sürümünde Resim içinde Resim modu desteğinin bulunduğu bilgisini paylaştı.

Resim içinde Resim özelliğinin işleyişinde WhatsApp Android ve iOS uygulamaları arasında bir fark olması beklenmiyor. Bu destek sayesinde kullanıcılar, kendilerine gönderilen bir videoyu kaynağın bulunduğu sohbet ekranından başka bir sohbet ekranına geçmiş olsalar bile ekranın üstünde izlemeye devam edebiliyor.

WhatsApp Android uygulamasında Resim içinde Resim desteği sunmasının dışında daha önemli sayılabilecek konular üzerinde de çalışıyor. WhatsApp’ın şirketler ve müşterileri arasındaki iletişimi sağlamasını isteyen Facebook, bir yandan da WhatsApp’ın hikaye bölümüne reklam entegre etmeyi planlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER