Manşetler

Vodafone Sevgililer Günü Kampanyası ile Samsung Galaxy A 2016 serisi Android telefon

vodafone sevgililer günü

Vodafone Samsung işbirliğiyle Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında, Vodafone aboneleri, ayda 99 TL’den başlayan fiyatlarla hem kendilerine hem de sevdiklerine Vodafone 4.5G uyumlu Samsung Galaxy A 2016 modellerinden iki tanesini bir arada alabiliyor. Vodafone, Sevgililer Günü kampanyasıyla, abonelerine iki telefonu birlikte taksitlendirerek tek faturada ödeme kolaylığı sağlarken, Nisan ayında kullanıma sunulacak 4.5G’ye de şimdiden hazırlanma imkânı veriyor.

4.5G uyumlu Samsung Galaxy A 2016 serisi akıllı telefonlar ikisi bir arada avantajıyla sunuluyor. Buna göre Vodafone aboneleri, ayda 99 TL’den başlayan fiyatlarla hem kendilerine hem de sevdiklerine Samsung Galaxy A 2016 model akıllı telefonlardan ikisini bir arada satın alabiliyor. Vodafone, 24 ay taksit seçeneğiyle sunduğu yeni kampanyasıyla abonelerine iki telefonu birlikte taksitlendirerek tek faturada ödeme kolaylığı sağlarken, Nisan ayında kullanıma sunulacak 4.5G’ye de şimdiden hazırlanma imkânı veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy A3, A5, A7 (2016) Android telefonları Türkiye’de satışta

29 Şubat 2016 tarihine kadar geçerli olacak kampanyadan faydalanmak isteyen Vodafone’luların  Vodafone Cep Merkezleri’ni ziyaret etmesi yeterli oluyor. Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, “Vodafone olarak Türkiye’de Dijital Dönüşüm’ün lideri olma vizyonu ve teknoloji uzmanlığımızla, akıllı cihazlara erişimi kolaylaştıracak kampanyalar geliştiriyoruz. Mobil iletişimde yeni bir dönemi başlatacak olan 4.5G teknolojisinde de herkese en uygun cihazların en cazip avantaj ve tekliflerle sunulmasının öncüsü olacağız. Çok Satanlar Masası’yla tüm Vodafone Cep Merkezleri’nde ilgi gören, son teknoloji akıllı cihazlara kolay erişim imkânı sunuyoruz. Sevgililer Günü vesilesiyle hayata geçirdiğimiz yeni kampanyamızla abonelerimiz Vodafone 4.5G uyumlu Samsung Galaxy A 2016 serisine avantajlı fiyatlarla sahip olabilecekleri gibi, sevdiklerine de bu şık cihazlardan hediye edebilecek. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin mobil iletişim deneyimini zenginleştiren fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy A3 (2016) İncelemesi

Vodafone Sevgililer Günü Kampanyası: Şık metal tasarım, üstün görüntü kalitesi

Samsung Galaxy A 2016 serisi; A3, A5 ve A7 modellerinden oluşuyor. Samsung’un tamamen metal gövdeye sahip ilk akıllı telefon serisi olan Galaxy A, ince tasarımıyla öne çıkıyor. 5MP ön kamerasına ve geniş açı selfie özelliğine sahip Galaxy A, Super AMOLED ekran teknolojisiyle görüntüleri orijinal renk kalitesinde sunuyor. Yenilenen Galaxy A serisinde bulunan hızlı şarj özelliği, pili 30 dakikada %50, 100 dakikadan kısa süre içinde ise %100 dolu hale getirebiliyor. 4.5G uyumlu Samsung Galaxy A 2016 serisi; altın, siyah, beyaz ve gümüş renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER