Teknoloji

Vodafone’dan oyuncular için Gamer paketleri ve kampanyalar

vodafone freezone gaming istanbul
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vodafone, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Gaming İstanbul dijital eğlence ve oyun fuarında açtığı Vodafone Freezone standında hem ziyaretçileri ağırladı, hem de yeni paketleri ve kampanyaları hakkında bilgi verdi.

Mobil operatörün belirttiğine göre, ayda 18 TL’ye sürekli yenilenen ve haftada 10 TL’ye tekrar etmeyen paketler halinde sunulan Gamer Paketleri ile esporsever gençler, lig maçlarını ve oyun videolarını internetten yemeden izleyebiliyor. Ayrıca, mart ayı sonuna kadar sürecek yarışmaya katılarak 3 adet Monster oyun bilgisayarından birini kazanma şansı elde edecekler.

Öte yandan Gamer Paketi sahipleri, Zula oyuncularına da destek olabilecek. Haftalık Gamer Paketi alanlar Small kasa, aylık Gamer Paketi alanlar ise Large kasa kazanacak. Oyuncular Vodafone Yanımda uygulamasından alacakları kampanya kodunu Zula oyununda paraya çevirerek hediye kasa kazanma şansı yakalayacaklar. Buna göre, Small kasadan 500 ile 5000 Zula Altın, Large kasadan 1500 ile 25000 Zula Altın arasında kazanma şansı elde edecekler.

Ünlü simalar FreeZone’daydı

Vodafone FreeZone standı, fuar boyunca, sohbet, yarışma, çekiliş gibi renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Gözde “Miafitz” Demiral, FreeZone standında gençlerle bir araya gelerek hem oyun oynadı, hem sohbet etti. Anıl Can Başar’ın MC’lik ve moderatörlük yaptığı standda, ünlü gaming fenomeni Barış “KFCEATBOX” Can da 3 saat boyunca gençlere canlı yayın yaptıktan sonra hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Bir diğer gaming fenomeni İslam “Rammus53” Ekşioğlu ise standda 2 saat yayın açtıktan sonra hayranlarıyla söyleşi yaptı. Fuar boyunca Vodafone FreeZone standında gençlere sürpriz hediyeler sunuldu.

İLGİLİ HABERLER