Manşetler

Vivo Y36 akıllı telefon, yenilikçi özellikleriyle Türkiye’de ön satışta!

vivo y36 türkiye

Akıllı telefon sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Vivo, Türkiye’deki ürün gamını Y serisinin yeni modeli Y36 ile genişletiyor. Vivo Y36, tüketicilere yüksek performans, geniş depolama alanı, gelişmiş kamera özellikleri ve güçlü batarya ile dikkat çeken bir seçenek sunuyor. Model, 3 Temmuz itibarıyla, Vivo’nun online satış mağazası Myvivoshop.com ve Hepsiburada üzerinde ön satışa sunuluyor.

Vivo Y36, Android 13 işletim sistemi ve Funtouch OS 13 arayüzü ile çalışıyor. Kalbinde, Qualcomm’un Snapdragon 680 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemci, kullanıcılara güçlü bir performans sunuyor ve çoklu görevlerin rahatlıkla gerçekleştirilmesini sağlıyor. Telefon, 25 uygulamayı aynı anda gecikmesiz olarak çalıştırabilme olanağı sunan 8GB+8GB Genişletilmiş RAM 3.0 ve Memory Booster teknolojisi ile donatılmış. Dahili 256GB depolama alanı bulunan Android telefon, microSD kart kullanılarak 1 TB’a kadar genişletilebiliyor.

Vivo Y36 kamera ve donanım özellikleri

Vivo Y36, 6.64 inçlik çizilmeye dayanıklı delikli LCD ekranıyla kullanıcılara göz alıcı bir görsel deneyim sunuyor. Bu ekran, 90Hz yenileme hızı sayesinde daha akıcı bir kullanım deneyimi sağlıyor. Öte yandan, cihazın 16 MP ön kamerası ve ışığı profesyonel bir kamera gibi toplayabilen 50MP ana arka kamerası, yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar çekme olanağı sunuyor. Bunun yanında, makro ve bokeh kamera özellikleriyle, tüm fotoğraf ihtiyaçlarınızı karşılayacak kapasitede bulunuyor.

Vivo Y36, 5000mAh kapasiteli bataryasıyla kullanıcılarını yarı yolda bırakmıyor. 44W FlashCharge hızlı şarj özelliği, telefonun sadece 15 dakikada yüzde 30’a kadar şarj olabilmesini sağlıyor. Ayrıca, yan taraftaki güç düğmesine entegre edilmiş bir parmak izi okuyucusuyla, kullanıcılarına hem güvenliği hem de pratik bir deneyim sunuyor.

Vivo Y36 fiyatı ve avantajları

Vivo Y36’nın 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza ile 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza seçenekleri satışta bulunuyor. Bunların fiyatları sırasıyla 10.999 TL ve 11.999 TL olarak verilmiş.

Ön satışta olan Y36, çeşitli avantajlarla beraber geliyor. Myvivoshop.com ve Hepsiburada üzerinden satın alınabilen cihaz, vivo TWS 2 ANC kulaklık ve 3 yıl garanti avantajıyla geliyor. Tüm bu özellikler ve fırsatlar, Vivo Y36’nın teknoloji meraklılarına cazip bir seçenek olduğunu kanıtlıyor.

Y36’yı Hepsiburada üzerinden satın alan tüketiciler ise ödemelerini 12 aya kadar taksitlendirebiliyor ve vivo TWS 2 ANC kulaklığa ücretsiz sahip olabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER