Teknoloji

Vivo X80 Pro karanlık ortamlarda net kareler yakalayacak

vivo x70 pro x80

Vivo X70 serisinin üyelerinde etkileyici kameralara yer vermişti. Şirket bu çizgiyi X80 serisinde de sürdürmeyi istiyor gibi görünüyor. İnternete sızan bir fotoğraf, Vivo X80 Pro modelinde dört arka kameranın bulunduğunu ve bunlardan birinin periskop lens olduğunu gösteriyor.

Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 9000 işlemcisinin bulunması bekleniyor. Bu işlemcideki özel görüntü sinyali işlemcisi sayesinde düşük ışıklı ortamlarda etkileyici karelerin yakalanabileceği görülüyor.

X80 Pro’nun fotoğrafı çekmeden önce ön izlemesini göstereceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Bunun diğer şirketlerin yer vermediği bir özellik olduğunu hatırlatmakta fayda var.

vivo x80 proKameraların dizilimi de sıra dışı görünüyor. Bu tasarım kısa süre önce tanıtılan X Fold ve X Note’un arka kameralarına da benziyor. Ancak periskop kameranın yuvarlak modül dışına taşınmış olması, genel görüntüyü biraz daha dağınık hâle getiriyor.

vivo x80 proVivo X80 Pro hakkında bilinenler şu an için sınırlı. Telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda henüz net bir açıklama gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER