ManşetlerTeknoloji

Vivo X100 tanıtıldı: ZEISS iş birliği ile fotoğrafçılıkta iddialı

vivo x100 pro vivo x100s

Vivo, amiral gemisi yeni X100 ve X100 Pro modellerini tanıttı. Bu telefonlarda yer aaln ve ZEISS ile iş birliği yaparak geliştirilen Görüntüleme Sistemi, bu cihazları profesyonel düzeyde fotoğrafçılık için ideal kılıyor. X Serisi, MediaTek Dimensity 9300, özelleştirilmiş görüntüleme işlemcisi ve geliştirilmiş batarya kapasitesi ile üstün performans sunuyor.

X100 Pro, 1 inç 50MP ZEISS ana kamerası, ZEISS APO hareketli telefoto kamerası ve Süper geniş açılı kamerası ile dikkat çekiyor. X100 ise 50MP VCS gerçek renkli ana kamera, ZEISS telefoto kamera ve süper geniş açılı kamera özellikleriyle geliyor. ZEISS APO Hareketli Telefoto Kamera, yüksek kaliteli görüntüleme ve mükemmel makro çekimler için tasarlandı. Optik Hassas Kalibrasyon ve SLR düzeyinde görüntü sabitleme özellikleri, bu seriyi fotoğrafçılıkta çığır açan bir seçenek haline getiriyor.

X100 Serisi, ZEISS imzalı yeni bokeh efektleri ve portre ve gece çekim yeteneklerindeki yükseltmeler sayesinde kullanıcılara benzersiz bir fotoğrafçılık deneyimi sunuyor. Özellikle X100 Pro, portre videografisinde gelişmiş iyileştirmeler sunan vivo V3 Çip ile donatılmıştır. 4K Sinematik Portre Video özelliği, kullanıcıların daha sinematik videolar çekmesini sağlıyor.

Vivo X100 ve X100 Pro MediaTek Dimensity 9300 ile geliyor

Vivo X100 ve X100 Pro, MediaTek Dimensity 9300 CPU ve özelleştirilmiş Vivo görüntüleme çipleri ile güçlendirildi. Bu işlemciler sayesinde cihazlar, oyunlarda ve genel kullanımda üstün performans sunuyor. Gelişmiş batarya kapasitesi ve hızlı şarj özellikleriyle, uzun süreli kullanım ve hızlı şarj imkanı sunuluyor.

vivo x100

Vivo, X100 Serisi’nde LTPO Göz Koruma Ekranı ve yenileme hızını parmak kaydırma hızına göre dinamik olarak ayarlayan ve çerçeve başına kare hızları oluşturan vivo’ya özel V Kare Hızı Yönetim Sistemi ile kullanıcıların görsel deneyiminde çıtayı yükseltiyor. V Kare Hızı Yönetim Sistemi hem akıcı bir deneyim sağlıyor hem de güç tüketimini de azaltıyor. Daha geniş bir her zaman açık ekran alanına sahip olan ekran, 3.000 nit’e kadar yerel zirve parlaklığına ulaşabiliyor. Böylece ekrandaki içerik parlak güneş ışığı altında bile görünür kalıyor. 

Vivo X100 serisi kullanıcı deneyimini daha sorunsuz performans, daha fazla kişiselleştirme ve daha gelişmiş güvenlik ile daha da geliştiren en yeni Funtouch OS 14 üzerinde çalışıyor. Yeni işletim sistemi, arka plan işlemlerini optimize eden RAM Tasarrufu, zahmetsiz çoklu görev için Mini Pencere ve daha yumuşak görsel geçişler için Hareket Bulanıklığı gibi çeşitli özellikler sunuyor.

Vivo X100 serisi, şık ve dayanıklı bir tasarım sunuyor. Güneş ve Ay halesi tasarımını yansıtan halka, havacılık sınıfı paslanmaz çelikten üretilmiş ve aşınmaya, yüksek sıcaklığa ve korozyona karşı dayanıklı. Mavi, siyah, beyaz ve turuncu renk seçenekleri ile gelen X100 Serisi IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklılığını belgeliyor. 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER