Teknoloji

Vivo X Fold için ilk resmi tanıtım videosu geldi

vivo x fold

Vivo X Fold 11 Nisan’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım sürerken, Vivo’dan da heyecanı artırmak için yeni paylaşımlar geliyor. Bu paylaşımların en yenisi, Vivo’nun ilk katlanabilir telefonunun tasarımını görmeyi sağlıyor.

30 saniyelik videoda telefon tüm açılardan görülüyor. Zeiss markalı dörtlü arka kamera modülü, suni deri kaplı arka panel ve katlanabilir iç ekran paylaşımda oldukça net şekilde fark ediliyor.

Vivo’nun bir diğer paylaşımı ise şirketin Vivo Pad adını taşıyan ilk tabletiyle ilgili. Oldukça ince görünen bu tablet de X Fold ile aynı etkinlikte resmiyet kazanacak. İki arka kamerası ve dört hoparlörü bulunan tablet, OriginOS Ocean’dan görsel izler de taşıyor.

Nisan ayında gerçekleştirilecek etkinlikte Vivo X Fold ve X Pad ile birlikte Vivo X Note modeli de gözler önüne çıkacak. Bu modelde 7 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar uzanan depolama alanı seçenekleri bu telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Bu modelin Çin dışında satışa sunulması beklenmiyor.

İLGİLİ HABERLER