Teknoloji

Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro’nun işlemcileri için yeni iddia

vivo x fold 3 pro

Vivo en yeni katlanabilir telefonlarını yakında gözler önüne çıkaracak. Daha önce çıkan haberlerde Vivo X Fold 3 Pro modelinin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili ilk katlanabilir telefonlardan biri olacağı belirtilmişti. Ancak X Fold 3 ve X Fold 3 Pro arasındaki farkların ne olacağı belirsiz kalmıştı. Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan yeni bir paylaşım, X Fold 3’ün işlemcisiyle ilgili bilgiler verirken, aynı zamanda Vivo Pad 3 tablet hakkındaki bazı detayları da gözler önüne seriyor.

Digital Chat Station’ın paylaşımında X Fold 3 ve X Fold 3 Pro’nun isimlerinden açıkça bahsedilmiyor. Ancak verilen bilginin bu telefonlarla ilgil olduğu hemen anlaşılıyor. Seride Snapdragon 8 Gen 2 ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemcilerin kullanılacak olması, X Fold 3’ün Vivo tarafından uygun fiyatlı bir model olarak konumlandırılabileceğini gösteriyor.

Daha önce çıkan haberlerde Vivo Pad 3 tabletin Dimensity 9300 işlemci taşıyacağı belirtilmişti. Yeni bir iddiaya göre, bu tablet hem LCD hem de OLED ekran seçenekleriyle gelecek. Söz konusu iddiaya biraz temkinli yaklaşmak gerektiğini söylemekte fayda var.

Geçtiğimiz nisan ayında tanıtılan Vivo Pad 2’de 12.1 inç büyüklüğünde 144 Hz IPS LCD ekran bulunuyor. Bu tabletin kalbinde Dimensity 9000 işlemci mevcut. Vivo Pad 3’te ekranın Pad 2’ye kıyasla daha büyük olabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Vivo X Fold 3 ne zaman tanıtılacak?

Vivo X Fold 3, X Fold 3 Pro ve Pad 3’ün 2024’ün ilk çeyreğinde resmiyet kazanması bekleniyor. Vivo X100s’in de bu telefonlarla birlikte tanıtılabileceği konuşuluyor.

İLGİLİ HABERLER