Teknoloji

Vivo’nun yeni tableti Vivo Pad 3, güçlü özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak

vivo pad 2 vivo pad 3

Vivo yakında tablet portföyüne amiral gemisi olarak konumlandırılacak yeni bir model daha ekleyecek. Vivo Pad 3 adıyla resmiyet kazanması beklenen tabletin önemli özelliklerinden bazıları şimdiden sızdırılırken, şirketin ayrıca bir tablet üstünde daha çalıştığı söyleniyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Vivo’nun yeni tableti MediaTek Dimensity 9300 işlemciyle gelecek. Amiral gemisi bir işlemcinin tercih edilmesi, Çinli üreticinin yeni tabletini nerede konumlandırdığı konusunda bir fikir edinmeyi sağlıyor. Digital Chat Station, daha önce yaptığı bir paylaşımda da Vivo’nun ekranı uzun ve köşeleri yuvarlatılmış bir tablet hazırladığını belirtmişti.

Vivo’nun yeni tabletinin hem performans hem de şarj hızı gibi konularda selefinin önüne geçmesi bekleniyor. Ancak şirketin hazırlıkları bununla da sınırlı değil gibi görünüyor. Vivo’nun alt markalarından iQOO için de bir tablet hazırladığı söyleniyor. Bu tabletin adı bilinmese de, 8.8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor.

Vivo Pad 3 katlanabilir telefon X Fold 3 ile birlikte tanıtılabilir

Vivo Pad 3 tabletin Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu X Fold 3 ile birlikte tanıtılabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu iki cihazın da 2024’ün ilk çeyreğinde resmiyet kazanabileceği belirtiliyor. Ancak henüz bu öngörüyü destekleyecek somut işaretler gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER