Teknoloji

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonları ve tabletinin tanıtım tarihi için en somut iddia geldi

vivo x fold 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Katlanabilir ekranlı Vivo X Fold 2 ve X Flip hakkındaki paylaşımlar ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Nisan ayı içinde tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan telefonların gözler önüne çıkacağı tarih için yeni bir iddia gündeme geldi. Bu iddiaya göre, Vivo’nun yeni katlanabilir telefonları ve Pad 2 tablet 20 Nisan’da resmiyet kazanacak.

Tanıtım tarihiyle birlikte yeni telefonlar ve tabletlerle ilgili yeni detaylar da gün yüzüne çıktı. Bunlara ek olarak, katlanabilir telefonlara ait görseller de paylaşıldı. X Fold 2’de 8.03 inç büyüklüğünde 2160 x 1916 piksel çözünürlüklü bir katlanabilir AMOLED ekranın bulunması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 120W kablolu şarj ve 50W kablosuz şarj da bu telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İstiridye kabuğu tasarımına sahip Vivo X Flip’in ise Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle geleceği belirtiliyor. 44W şarj desteğine sahip 4400 mAh pil ve 50 megapiksel Sony IMX866 ana kamera sensörü de telefonda kullanıcıları bekliyor.

vivo x fold 2

Vivo X Fold 2 ve X Flip ile birlikte Vivo Pad 2 de tanıtılacak

Vivo X Fold 2 ve X Flip ile birlikte Vivo Pad 2 tabletin de kullanıcıların karşısına çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Tabletin 2880 x 1800 piksel çözünürlüklü 144 Hz LCD ekranının görüntü oranının 7:5 olması bekleniyor. Metal kasa ve Dimensity 9000+ işlemci de tabletin özellikler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER