Teknoloji

Katlanabilir ekranlı Vivo X Flip resmi fotoğraflarda görüldü

vivo x flip

Vivo’nun bu ay içinde kullanıcılarla buluşturmaya hazırlandığı telefonlardan birisi de “istiridye kabuğu” tasarımına sahip Vivo X Flip. Daha önce farklı sızıntılarda boy gösteren X Flip’in resmi fotoğrafları da duyurudan önce ortaya çıktı.

Fotoğraflarda X Flip’i Çinli oyuncu Wang Ziwen’in elinde görmek mümkün oluyor. Burada büyük kapak ekranı, ikili kamera modülü ve mor renk seçeneğinin elmas seçeneği göze çarpıyor. Telefon için mor dışında altın rengi ve siyah renk seçeneklerinin de sunulması bekleniyor.

Fotoğraflar kapak ekranının neredeyse uçtan uca olduğunu ve telefonun köşelerinin de kavisli olduğunu gösteriyor. İki kamera sensörünün bulunduğu yuvarlak kamera modülünde Zeiss logosu da dikkat çekiyor. Modülün yanında LED flaş da yer alıyor. Akıllı telefon pazarında mevcut trend düz kenarlardan yana olsa da, X Flip dört kenarının da hafif kavisli olmasıyla gelenekten sapmıyor.

vivo x flip

Vivo X Flip 6.8 inç katlanabilir ekranla gelebilir

Wang Ziwen’in elindeki telefonun ne kadar büyük olduğu tam olarak kestirilemiyor. Ancak telefonun içinde 6.8 inç büyüklüğünde bir katlanabilir ekranın bulunduğu tahmin ediliyor. Ekran boyutunun Oppo Find N2 Flip ile aynı, Galaxy Z Flip 4 ve Motorola Razr 2022’den daha büyük ve Huawei P50 Pocket’ten biraz daha küçük olduğu belirtiliyor.

Resmi fotoğrafların sızması, Vivo X Flip’in duyurusunun da çok uzak olmadığını gösteriyor. Tanıtım tarihi konusunda henüz açıklama gelmese de, önümüzdeki dönemde yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER