Teknoloji

Vivo V30 ve V30 Pro’nun tanıtımı yakın

vivo v30

Vivo V30 serisi hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. İnternete sızan yeni bir görsel, V30 ve V30 Pro modellerinin tanıtım tarihinin çok uzak olmadığını gösteriyor. Serinin üyelerinden V30 Lite geçtiğimiz haftalarda resmiyet kazanmıştı.

Sızan görselde V30 ve V30 Pro modellerini görmek de mümkün oluyor. Burada tasarımın detayları fark edilmese de, hem ön panel hem de arka panel görülüyor. Telefonun ön kamerasının ekran üstündeki yuvarlak deliğe yerleştirildiği hemen fark ediliyor. Arka tarafta ise kare şeklinde bir kamera modülü bulunuyor.

Kavisli ekran ve ince ekran çerçevesi de söz konusu görselde fark edilenler arasında yer alıyor. Üst ve alt kenarların kalınlığı da ayrıca göze çarpıyor. V30 ve V30 Pro’nun daha önce farklı sertifika kurullarının kayıtlarında görülmesi de resmi duyurunun çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

Yeni Vivo V30 sızıntısı daha önce görülen görsellerle benzerlik gösteriyor

Vivo V30 geçtiğimiz aralık ayında Tayvan’da Ulusal İletişim Komisyonu veri tabanında da boy göstermiş ve bu kayıtlar hem tasarıma hem de özelliklere ışık tutmuştu. Yeni görseldeki tasarımın da kayıtlardakiyle örtüştüğünü belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER