Teknoloji

Vivo V29 Pro’nun önemli özelliklerini tanıtımdan önce paylaştı

vivo v29 pro

Vivo V27 Pro mart ayının başlarında tanıtılmıştı. Bu modelin takipçisinin gözler önüne çıkması için de fazla beklemek gerekmeyecek. Vivo V29 Pro kısa süre içinde resmiyet kazanacak. Vivo’nun bu kadar kısa süre içinde yeni bir model duyurmasının ve V28 Pro’yu atlayarak V29 Pro’ya geçiş yapmasının şaşırtıcı olduğu söylenebilir.

V29 Pro için şirketin Filipinler’deki internet sitesinde hazırlanan bir sayfada telefonun “yakında” çıkacağı belirtiliyor. Bu sayfa telefonun önemli özelliklerinin büyük kısmını gözler önüne seriyor. Dolayısıyla şirketin gizem perdesini ciddi ölçüde kaldırdığı söylenebilir.

V29 Pro’da 6.7 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüklü 120 Hz kavisli OLED ekran bulunuyor. Arkadaki üçlü kamera sisteminde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Ön tarafta 50 megapiksel kameranın bulunması da dikkat çekiyor. Ancak Vivo’nun paylaşımında telefonun birden fazla ön kameraya sahip olacağı görülüyor. 66W kablolu şarj destekli 5000 mAh pil, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Vivo V29 Pro belli özellikleriyle V27 Pro’nun önüne geçecek

V27 Pro ile karşılaştırıldığında V29 Pro’nun biraz daha iyi özelliklere sahip olduğu söylenebilir. Ana kameranın çözünürlüğünün artması ve pilin büyümesi yapılan iyileştirmeler arasında öne çıkıyor.

Vivo V29 Pro kutusundan Android 13 ve FuntouchOS 13 yüklü şekilde çıkacak. Telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER