Eğlence

Vimeo’dan Showcases ile yapımcıları memnun edecek yenilikler

vimeo showcases

Vimeo, Showcases adı verilen yeni bir araç seti çıkardığını duyurdu. Bu araçlar sayesinde yapımcılar videolarını sergileyecek çeşitli kanallar oluşturabiliyor. Bunların arasında özelleştirilebilir portfolyo siteleri ve Smart TV kanalları da bulunuyor.

Şirket, Showcase’in kullanıcıların portfolyolarını internet üzerinde öne çıkarmalarını sağlayacak yeni bir yol olacağını söylüyor. Bu paket içinde üç adet araç geliyor. Bunlar özelleştirilebilir portfolyo / video sitesi, video çalma listelerini yapımcıların mevcut web sitelerine eklemeyi sağlama imkanı ve Pro kullanıcıları için TV uygulamaları bulunuyor. Bu sayede yapımcılar kendi Smart TV kanallarını oluşturabilecek ve bunları Roku ve Amazon Fire TV’ler üzerinde dağıtabilecekler.

Bu özellik Vimeo’nun Album özelliğinin yerini alacak. Vimeo bu bölümün tasarımını yenileyecek, sevilen taraflarını korumaya devam edecek. Ayrıca şirket, Showcases için birtakım yenilikler üzerinde de çalıştığını kaydetti. Bunların arasında ek şablonlar, canlı yayın için destek, Showcase’e özel istatistikler ve dahası bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER