Teknoloji

Ultimate Ears Boom 3 ve Megaboom 3 çalma listelerine kolay erişim sağlıyor

ultimate ears boom 3Artık hoparlörler de akıllandığı için dijital asistan entegrasyonu olmayan hoparlörler için öne çıkmak biraz daha zorlaşmış durumda. Yeni tanıtılan Ultimate Ears Boom 3 ve Megaboom 3 için de aynı tehlike geçerli olsa da, şıklıkları ve dayanıklılıkları Ultimate Ears’ın yeni ürünlerini arada kaybolmaktan kurtarabilir.

Oldukça başarılı olan UE Boom, Boom 2 ve Megaboom’un takipçileri olan yeni hoparlörler, kullanıcılarına hassasiyetle dengelendirilmiş ses kalitesi ve 360 derece müzik deneyimi vadediyor. Ultimate Ears, yeni kulaklıkları sayesinde müzisyenin duyulmasını istediği tüm notaların duyulacağını vurgulamayı da ihmal etmiyor.

Siyah, kırmızı, mavi ve mor renk seçenekleri bulunan Ultimate Ears Boom 3 ve Megaboom 3, suya ve toza karşı dayanıklılık konusunda IP67 sertifikasına sahip. Hafif şiddetli düşüşlere karşı da dayanıklı olan hoparlörlerin maceraya atılmayı sevenlere uygun olduğuna dikkat çeken Ultimate Ears, yeni hoparlörlerinin suda batmamasının da altını çiziyor.

Ultimate Ears’ın yeni hoparlörlerine rekabette ayrıcalık kazandırabilecek özellik olarak ise “Magic Button” (Sihirli Tuş) öne çıkıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar müziğin kaynağı olan telefonlarına dokunmalarına gerek kalmadan çalan şarkıları durdurup yeniden başlatabiliyor ve değiştirebiliyor. iOS kullanıcıları, Magic Button ile favori Apple Music çalma listelerine hızlı biçimde erişebiliyor. Android kullanıcılarına ise bu imkan Deezer aracılığıyla sunuluyor.

Ultimate Ears Boom 3 ve Megaboom 3, önümüzdeki ay Asya, Avrupa ve ABD’de satışa sunulacak. Kullanıcıların Boom 3 için 149.99, Megaboom 3 içinse 199.99 dolar ödemesi gerekecek.

İLGİLİ HABERLER