Teknoloji

Üçüncü nesil Motorola Moto G sızıntısı yeni kameradan fazlasını göstermiyor

motorola-moto-g-ucuncu-nesil-sizinti-230615

Motorola Moto G, ülkemizde piyasaya sürülmemiş olsa da, hem bütçe dostu hem de gelişmiş bir akıllı telefon arayanlar için oldukça uygun bir seçenek teşkil ediyor. Üçüncü nesil Moto G’ye ilişkin sızan ilk fotoğraf ve bilgiler de, akıllı telefonun aynı yaklaşımı sürdüreceğine işaret ediyor.

2014 model Motorola Moto G, orijinal Moto G’nin üstüne mütevazı iyileştirmeler ekliyordu. Sızıntılar, 2015 model Motorola Moto G’nin ise selefinden gelen çoğu özelliği koruyacağını ortaya koyuyor. 720p çözünürlüğünde 5 inç ekran, 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza gibi belli başlı donanım bileşenleri üçüncü nesil Motorola Moto G’de de korunuyor. Qualcomm Snapdragon 401 işlemci, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera ise yeni Motorola Moto G’nin selefinden farklı olduğu noktaları oluşturuyor. 2014 model Motorola Moto G’de 8 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamera bulunuyordu.

Üçüncü nesil Motorola Moto G, 2300 mAh kapasiteli bir pille birlikte gelecek. Serinin daha önceki iki modeli sonbahar aylarında duyurulduğu için yeni Motorola Moto G’nin resmiyet kazanmasının da birkaç ayı bulması bekleniyor. Akıllı telefonun prototipine ait olduğu iddia edilen fotoğraf ve videoların internete düşmesi de, çıkış tarihinin yaklaştığını ortaya koyuyor.

İLGİLİ HABERLER