Teknoloji

Twitter Android’de kullanıcıları favorilere ekleme özelliğini test ediyor

twitter çift aşamalı doğrulama
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Twitter’ın Favori düğmesinin promosyonuyla ilgili deneyleri şu an için amacına ulaşmış gibi gözüküyor. Ancak bu durum şirketin butonu farklı alanlarda test etmesine engel olmuyor. Twitter halihazırda Android uygulamasında kullanıcıları favori ekleme özelliğini test ediyor. Favorilere ekleme özelliği şu an için o kullanıcı tweet attığı zaman bildirim göndermek dışında bir işlev görmüyor.

twitter-logo-230513

Twitter tweet’ler için bildirim desteğini uzun bir süredir kullanıcı profilleri içinde sunuyordu. Ancak özellikleri yeniden başlatma işlemini sıklıkla gerçekleştiren mikro blog servisi, kullanıcıları favorilere ekleme özelliğiyle de yine benzer bir işlemi gerçekleştiriyor. Şirket bu doğrultuda Twitter’ın en sık kullanılan özelliklerinden biri olan Direkt Mesajları elden geçirmişti.

twitter-android-favori-020114

Kullanıcıları favorilere ekleme özelliği Twitter tarafından henüz ön plana çıkarılmazken, favorilere eklenen kullanıcılar bu durumdan haberdar edilmiyor. Twitter’ın bu özelliğin kullanım alanını genişletip genişletmeyeceği henüz bilinmezken, işin daha deney aşamasında sonlandırılması da ihtimaller arasında yer alıyor. Söz konusu özellik akıllara eski MySpace’in  sunduğu ve kullanıcılara favori arkadaşlarını seçme imkanı veren ”Top 8”i getirirken, Twitter’ın  Çin versiyonu olan Sina Weibo’da da hesapları ön plana çıkaran benzer bir özelliğin olduğu belirtildi.

İlgili >> Storify

İLGİLİ HABERLER