Manşetler

Türkiye’de üretilen TCL 20 SE satışa sunuluyor

tcl 20 se
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Türkiye’de üretim yapan akıllı telefon markalarının sayısı giderek artıyor. Bu gruba son olarak TCL de katıldı. Şirket, yerli üretim politikası çerçevesinde Türkiye’de ilk olarak TCL 20 SE modelini üretiyor.

TCL 20 SE’nin 6.82 inç ekranının üzerinde ön kameraya da ev sahipliği yapan V şeklinde bir çentik bulunuyor. Ekranın görüntü oranı ise 20.5:9. TCL 20 SE’de kullanıcılar Akıllı Kayan Pencere özelliği sayesinde video izlerken internette gezinebilecek veya mesajları yanıtlayabilecek.

TCL 20 SE’nin öne çıkan özelliklerinden birisi de SDR’den HDR’ye dönüştürebilmesi. Buna ek olarak, NXTVISION teknolojisi sayesinde izlenen videoların rengi, kontrastı ve netliği gerçek zamanlı olarak iyileştiriliyor. Çift hoparlör taşıyan TCL 20 SE’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 460 işlemci bulunuyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh pil bulunuyor.

TCL 20 SE’nin arkasında dörtlü bir kamera sistemi mevcut. Bu sistemde ana kamera görevini 16 megapiksel sensör üstleniyor. 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü sistemi tamamlıyor.

TCL Communication Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca, şirketin Türkiye’de üretime başlamasıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Uzun zamandır Türkiye pazarında faaliyet
gösteriyoruz. TCL markası olarak ana stratejimiz, üstün kullanıcı deneyimine sahip ürünlerimizi erişilebilir fiyatlarla tüketicilerimize ulaştırmak. Kullanıcılarımızın TCL markasına olan ilgisi, bu stratejiyi başarıyla gerçekleştirdiğimizin bir göstergesi. Türkiye’deki operatörlerle, perakendecilerle ve distribütör iş ortaklarıyla kapsamlı ve verimli bir stratejik iş birliği ağı da oluşturduk. Yerli üretimle birlikte markamızın büyüyen yolculuğunda heyecan verici yeni bir bölüme geçiyoruz.’Made in Türkiye’ etiketine sahip TCL 20 SE üretimine başka modelleri de dahil edeceğiz ve Türkiye’den çıkan bir başarı hikayesi yaratacağız.”

TCL Communication Türkiye Pazarlama Müdürü Arzu Topuz ise şu şekilde konuştu:”Türkiye pazarı, TCL bünyesinde öncelik verilen ve istikrarlı bir şekilde yatırım yapılan pazarlardan biri olmaya devam ediyor. Alcatel markasının yanı sıra, Kasım 2019’dan itibaren TCL markalı ürünlerimizi de kullanıcılarımızla buluşturuyoruz. Yerli üretim süreciyle birlikte TCL markamızla ilgili iletişim ve pazarlama yatırımlarımız artarak devam edecek.”

TCL 20 SE Türkiye fiyatı ne kadar?

Türkiye’de üretilen TCL 20 SE, 2799 TL karşılığında satılacak. Akıllı telefon için TCL’in resmi mağazası üzerinden sipariş verilebilecek. Cihazın teslimatları ise haziran ayının ikinci haftasında başlayacak.

İLGİLİ HABERLER