Teknoloji

Turkcell T serisinin yeni modeli mayıs ayında geliyor

turkcell t70
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

turkcell t70

Vestel Venus V3 5020‘nin tanıtımında Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ilgi çekici açıklamalarda da bulundu. Venus V3 5020 gibi Vestel işbirliğiyle geliştirilen özelleştirilmiş Android telefonun yanı sıra T serisi cihazların da geleceğini belirten Terzioğlu, yeni T serisi üyesinin mayıs ayında geleceğini kaydetti.

Turkcell T70 olarak adlandırılması beklenen yeni Android telefon için epey iddialı özelliklerin geleceği konuşuluyor. Bunun yanı sıra 4.5G desteği bu telefonun en önemli unsurları arasında yer alacaktır. Genel müdür Turkcell 4.5G aboneleri arasında önde gelen şehirleri de sıraladı. Tahmin edildiği gibi ilk 10 şehir İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Antalya gibi büyükşehirler olarak sıralanıyor.

Terzioğlu, Turkcell’in sadece kendi abonelerine değil, diğer operatörlerin abonelerine ve hatta yurt dışında başka servis sağlayıcılarının abonelerine hizmet veren bir şirket olduğunu belirtti. Buna örnek olarak anında mesajlaşma servisi BiP’i gösterdi. Bunun yanı sıra Turkcell TV+’ın da Turkcell aboneleri dışında önemli bir kullanıcı kitlesine hizmet verdiğini vurguladı.

İLGİLİ HABERLER