Manşetler

Turkcell’in yeni akıllı telefonu T60 piyasaya çıktı

turkcell-t60-on-inceleme-00018

Turkcell, T serisi akıllı telefonlarının en yenisi T60’ı geçtiğimiz ay düzenlenen bir etkinlikte tanıtmıştı. Tanıtımdan kısa bir süre sonra ön siparişe çıkan ve bu süreçte 799 TL’den satılan Turkcell T60’un genel satış süreci de bugün itibarıyla başladı.

Bugün itibarıyla Turkcell.com.tr üzerinden satışa sunulan Turkcell T60, 29 Haziranda da Turkcell Mağazaları’nın raflarındaki yerini alacak.Turkcell aboneleri, peşin satış fiyatı 889 TL olarak belirlenen Turkcell T60’a 12 veya 24 ay taksitli ve tarifeye ek özel teklif seçenekleri karşılığında sahip olabilecek.

[quote_box_center] İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Turkcell T60 Ön İnceleme [/quote_box_center]

Turkcell T60’ı kontratlı satın alanlar için hazırlanan pakette kontrat süresince kullanabilecekleri 500 GB’lık Akıllı Depo alanı tahsis ediliyor. Aynı pakette 6 aylık Turkcell TV+ üyeliği de bulunuyor. Turkcell T60’ı satın alan herkese Turkcell App Market’ten 60 TL değerinde hediye çeki ve 1 ay ücretsiz Fitwell uygulaması kullanımı armağan ediliyor. Turkcell Mobil Ödeme kullanıcılarına ise Google Play Store’dan 3 TL değerinde uygulama satın alma hakkı sunuluyor.

Turkcell T60 için hazırlanan tekliflerde cihazı aksesuarlarıyla birlikte satın almak isteyenler de düşünülmüş. T60 koruma paketine ve akıllı kılıfına kontrata ek ayda 3,5 TL, T60 kablosuz paketine ise kontrata ek ayda 9 TL karşılığında sahip olmak mümkün. Turkcell T60’ın lazer klavyesinin fiyatı 109 TL, sanal gerçeklik gözlüğünün fiyatı ise 299 TL olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER