Teknoloji

Turkcell hediye internet ile abonelerinin gönlünü almak istiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

turkcell hediye internetDün akşam saatlerinde yaşanan şebeke sorunu nedeniyle Türkiye’nin belirli bölgelerinde yaşayan abonelerine birkaç saatliğine ses ve internet erişimi hizmeti sağlayamayan Turkcell hediye internet ile abonelerinin gönlünü almak istiyor. Mobil operatör Twitter hesabı üzerinden geçtiği mesajla durumdan etkilenen tüm Turkcell abonelerine gün içinde haftalık 1 GB ek internet paketi tanımlanacağını duyurdu.

Perşembe akşamı saatlerinde Turkcell kullanıcıları sosyal medya üzerinden telefonlarıyla konuşamadıkları veya internete giremediklerine dair mesajları paylaşmaya başladılar. Turkcell, kısa sürede Twitter’ın en çok konuşulan gündem maddelerinden bir tanesi hâline geldi. Turkcell, yaptığı açıklamayla şebekede meydana gelen geçici ses ve veri trafiği sorunu yaşandığını, ekiplerinin sorunu çözmek için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Sorunun yaşanmaya başlamasının üstünden iki saat gibi kısa bir süre geçtikten sonra durumun normale dönmeye başladığına dair haberler gelmeye başladı. Turkcell de Twitter’dan geçtiği mesajla durumun normale döndüğünü duyurdu.

Turkcell daha sonra Twitter üzerinden gerçekleştirdiği bir anketle müşterilerine yaşanan bu sorun nedeniyle kendisini affettirmek için hangi hediyenin abonelerini daha mutlu edeceğini sordu. Haftalık 100 dakika, haftalık 100 SMS ve haftalık 1 GB internet seçenekleri arasında doğal olarak en fazla cevabı internet seçeneği aldı.

Sonuç olarak Turkcell, bu sabah saatlerinde geçtiği mesajla durumdan etkilenen abonelerine gün içinde 1 GB’lık ek internet paketi yükleneceğini duyurdu.

İLGİLİ HABERLER