Teknoloji

Turkcell Fiber’den enflasyonla mücadeleye katkı

turkcell fiber enflasyonla topyekûn mücadele

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı‘na Turkcell, BiP üzerinden mevcut internet paketlerini ikiye katlayarak destek vermişti. Telekom operatörü bu programa yeni bir destek daha veriyor.

Yeni başlayan kampanya dâhilinde, Turkcell Fiber internetle tüm cihazlardan BiP, fizy, TV+, Dergilik, lifebox uygulamalarına girildiğinde adil kullanım kotasından düşmeyecek. Kullanıcılar ayrıca Paycell karttan 1 ay geçerli 50 TL değerinde alışveriş çeki de kazanacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele seferberliğine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen yeni kampanya ile Turkcell Fiber müşterileri kullandıkları tarife ne olursa olsun, dijital uygulamalar BiP, fizy, TV+, Dergilik, lifebox’ı internetinden yemeyecek şekilde kullanabilecek. Bu uygulamalarda yapılacak internet kullanımı kotalarından düşmeyecek.

Turkcell Fiber‘in bu yeni kampanyasıyla müşteriler artık tercih ettikleri cihazdan dilediğince BiP‘le mesajlaşıp, fizy ile müzik dinleyecek veya TV+‘la televizyon izleyecek. Turkcell Fiber müşterileri aynı zamanda kota derdine düşmeden, dijital yayın platformu Dergilik‘ten gazete ve dergilerini okuyacak, evde geçen tüm bu keyifli anıları lifebox‘a yükleyebilecek.

Turkcell Fiber kullanan Turkcell bireysel mobil müşterileri, Paycell karttan 1 ay geçerli 50TL değerinde alışveriş çeki de kazanacak. Bu kullanım, Turkcell haftalık 1 GB mobil internet, lifebox, TV+, fizy, goller cepte aboneliklerinde geçerli olacak. Paycell kart aboneliğinin gerçekleşmesi için Turkcell İletişim Merkezleri’nden veya turkcell.com.tr üzerinden 9.90 TL’lik Paycell Kart almak yeterli olacak. Fiber aboneliği başladığında Turkcell mobil hatta bağlı Paycell Kart’a yükleme otomatik yapılacak.

Turkcell Fiber’in, BiP, fizy, TV+, Dergilik, lifebox uygulamalarına özel kampanyası 31 Mart 2019’a kadar sürecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER