Manşetler

Video: Türk Telekom Honor 7 Kutusundan Çıkıyor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Türk Telekom’un uygulamaları ve özelleştirmeleriyle daha da zenginleşen Honor 7 geçtiğimiz günlerde Türk Telekom tarafından satışa sunulmuştu. Bu orta üst segment Android telefonu nihayet test merkezimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini gerçekleştirmeyi planladığımız bu Android telefonunun kutusunu hep birlikte açıyoruz.

Huawei tarafından üretilmiş olan Honor 7 modelinin Türk Telekom’a özel bir versiyonu olan Türk Telekom Honor 7’de 5.2 inç Full HD IPS NEO ekran, sekiz çekirdekli Kirin 935 işlemci, 3 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 20 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”KUTU AÇILIŞI VİDEOLARI” i_icon_fontawesome=”fa fa-bars” add_icon=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_7 custom_title=”” border_top=”no_border_top” category_id=”46252″ limit=”6″ offset=”1″][/vc_column][/vc_row]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER